Uploaded with ImageShack.us

Sunday, June 19, 2011

mAjLIs aKAd AmMAr AffEndI.......PART 1

Hari Jumaat, 17 JUN 2011.....

6.33 pagi, alhamdulillah selamat tiba di Terminal Bas Ekspres Sungai Nibong, Pulau Pinang bersama Bukhari setelah melalui perjalanan selama 8 jam dari Batu Pahat, Johor....penat gak naik bas ni...walaupun jadi penumpang jerk, terasa gak penatnya...klu x caya, blh la ty Bukh...hehe


 awl pagi masa aq dan bukh sampai...

naik bas bersama kwn ku dari Simpang Renggam...BUKHARI....

kawasan tmpt tinggal Afiq......

masa penat2 tu, smpat gak la kitowg bergambar..sbg kenang2an...hehe..kami dijemput Afiq, slh seorg sahabat yg tggl di Penang...pastu, kami pn bergerak ke rumah die...rupa2 nye ade kwn2 lain yg sampai lg awl dari kami...Loqman, Haziq dan Adib...masa tu diowg sume tgh berehat sbb pnt naik bas gak (kalau tak silap aq la)..huhuhu...


tuan rumah kat Penang, AFIQ

 antara membe2 yg sampai awal...dari kiri: adib, ammar, haziq dan lokman.....

asalnya, pukul 10 pg, kami rancang nak jln2 kat 'Road Walk' tapi terpaksa ditunda kerana masalah2 yg tak dpt dielakkan....mgkn ada hikmahnya masa tu...hehehe...pusing punya pusing, last skali kami gi Queensbay Mall...just window shopping jerk kat ctu...x mampu nak bli coz barg kat situ 'agak mahal'....hehe....


BUKH bersama papan tanda dpn pntu Queensbay Mall....

aq bersama papan tanda Queensbay Mall....

lepak2 kat depan pintu Queensbay Mall.....hehe

dlm kol 12.30 tgh hari, kitowg balik sbb nak gi Solat Jumaat....tgh hari tu kitowg mkn kat umah Afiq...di masak khas oleh Emak Afiq...sedap WOOO!!!!! time kasih mak cik....hehehe....petang tu kitowg kuar 2 biji keta gi amek PUTERA UIA kat Kulim...MUHD AIZAT...hehe...dan masa ni lah aq pertama kali drive keta PERSONA...besar gak keta tu dan best drive keta tu..maklumlah, keta baru....


PUTERA UIA, Aizat....hehe


petang tu gak dlm kol 7.30 ptg, SYAFIQ @ Jamak dan sebuah lg kereta dari KL sampai....dlm keta tu klu xsilap aq ade IZZUDIN, RASYID @ ROSET, ABU ZAID, MANSOR DAN ADAM....asalnye ptg tu cadang nak naik feri, tp xkesampaian krna mslh2 tertentu...last2 lalu Jambatan Pulau Pinang jerk....huhuhu...


bergambar beramai-ramai kat tepi laut...Tapi masa ni aq dan din x ready lg...huhuhu


malam nye tu, lepas kitowg mkn, Afiq ajak kitowg sume pi main futsal...hohoho...penat gak time tu, dkt 2 jam kitowg main...letih la jgk...hebat btol kwn2 aq ni main ftsal..sume maintain lg...insya'Allah, nt blh la kita wat 1 team futsal yg MANTOOOPPPPP!!!!!!!


tu jerk kot nak cite utk hari pertama...nt klu nak tmbah, aq update lg...hehehe...utk hari kedua, aq taip esok la plak..wakaka...~_~

4 comments:

  1. gambar kat tepi laut tuh x de yg terang ke??

    ReplyDelete
  2. ade pada din..aq blom mntk lg...klu ade, insya'Allah aq update lg...~_~

    ReplyDelete

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes